Snyggt va??!!

kolla vad det blev snyggt i handfatet när jag hade målat!!! :):):):)Kramis kramis Maja!!!

Bara hemma!

Hej nu är jag bara hemma och har ätit en risifrutti. Men sen ska jag på tredje dagen på danslägret!!! Vi ska såga över i dag tills i morgon och på söndag så ska vi ha uppvisning på folktiatern. Vi ska dansa fyra olika danser!!! Det är jazz och chow tillsammans sen är det balett och efter det är det stepp!!! Det ska bli jätte kul!!! Nu ska jag titta på tv ses kram Ebba.

Hemma och har tråkigt!!!!

Hejsvejs!!! Nu sitter jag och tittar på något konstigt program som jag inte vet vad det heter. Men i alla fall idag så har vi haft jenrep till skolavslutningen i morgon!!! Fasst före det så hade vi inte direkt något emne utan vi bara typ städade och sånt. Kram Ebba

i skolan

hej hej nu är jag i skolan och vet inte iktigt vad jag ska skriva eeeeeeeeeee
jag får nog sluta och skriva nu och siva igen lite senare näe jag kommer på ngt!!!!
kramis kramis
MAJA

Ska till skolan!!!

Hej nu ska jag till skolan vi ska åka och bada i hovås!! Så vi slipper lektiornerna!!! :) Det kommer nog vara ganska kallt tror jag men det är kul endå. Men nu ska jag gå!!!
Ses Ebba

Gullig va!!!


En son här hund vill jag och Maja ha!!!

bus! hahaha

Idag har jag och Ebba klistrat fast ett mynt på gatan!:) hihihi
Vi såg när en försökte att ta upp det (men lyckades inte) men sen jick vi och cycklade i slottskogen och sen när vi kom hem skulle vi titta ifall den var kvar så var den borta!!! :(
Kramis kramis

Hejsvejs!!

Hej förlåt i fall jag inte har bloggat på länge men jag har inte hunnit!!! Men ialla fall! I dag så har jag varit i skolan som vanligt!! Vi har inte gjort något spisiellt förutom att ha vanliga lektioner. Fasst vi måste jobba ganska mycket för vi ska bli klara med typ alla böcker!! Sen så gick jag hem med en kompis som heter Tove och så gjorde vi massa saker!!! Och så åt vi pasta sallad.
Men nu ska jag gå!! Kram Ebba

RSS 2.0