Förlåt!!

Förlåt i fall jag inte har bloggat i dag men jag har inte hunnit för jag har hafft en halloween fest så jag har hafft fullt upp med att ordna med den i dag!!! Glad halloween föressten!!!! <3<3<3<3 Men nu ska jag snart såva ellar jag ska nog vara uppe ett tag till!!! Jag ska lägga upp en bild på mina naglar imorgon!!! I fall jag kommer i håg det men jag tror det!!! Jag var med Maja,Märta,Hanna och Alma vi samlade ihop 80 kr var pluss massor av godis!!! Vi har kvar mycket!!! Av en fick vi en hundring och av en så fick vi en hel chips påse!!! Jaa det var nog minn dag tror jag!!! Nej justet jag tog en bulle med Hanna på franska i morse!!! Sen gick jag med Maja och handlade vampyr tänder till henne!!! Sen så börgade vi årdna festen!!!

AAA men nu hinner jag inte skriva mer men jag skriver i morgon Kram Ebba!!!

Var på stan!!!




Jag var på stan i dag och handlade ett halsband ett armband och et leppglans fasst med två ferger!!!

Måste gå vi ska på middag!!! Kram Ebba

söööttta valpar!!!

hej förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men jag har helt enkelt inte orkat! men vilken tur att vi har ebba då för hon bloggar ju typ varje dag! aja här kommrn några gulliga bilder på valpar!!!











Hejsan

I förgår tog jag några bilder!!!









Nu ska jag snart gå tillskolan och vi ska åka till en brand station!!!

Kram Ebba

Ny nageldesigne!!!


Så här kan det se ut när jag fixar naglarna!!!

Det blev en ganska lätt den här gången!!! Alldså den var ganska lätt attgöra!!! Jämmfört med dom andra!!!

Kram Ebba

love



Hejsvejs!!!!

Hej i dag ska jag gå till skolan och där ska vi ha gympa en halv lektion dom andra lektionerna är bara vanliga!!! Sen i kväll så ska jag dansa!!!! Det ska bli kul!!! Men i går så var det sån här grej där skolan ska samla in pengar så vi bakade och lämnade in och sen så kom föräldrana och köpte!!! Och så hade vi tips promenad som kostade lite också!!! Sen efter så stannade jag och min kompis och några fler och lekte pant gömme!! Därför hann jag inte blogga i går kväll!!!!
Jag ska försöka hinna blogga i kväll men vi får se!!!

Kram Ebba

love



Hejsan!!!

Hej förlåt i fall jag inte bloggade i går men jag var hos min kompis Hanna och sen så skulle jag baka hos Maja för vi ska ha typ öppet hus om det nu heter så men då skulle vi ialla fall baka!!! Så jag gjordeganska mycket i går!!!

Kram Ebba

love




Kram Ebba

Hej!!!

Hej förlåt i fall jag inte bloggade i går men jag hann inte för först så var jag i kyrkan och vi åkte det ganske tidigt!!! Och sen så gick jag hem och jag hade inte några  nycklar så jag gick till Maja och sen så skulle vi äta middag hos dom så jag hann inte!!!! Men i dag så ska jag gå på bio och vi ska gå på svensson svensson!!! Det ska bli jätte kul jag ska gå men Maja och mamma!!!

Men nu ska jag gå vi ses Kram Ebba

love




Kram Ebba

Hejsvejs!!!

Hej nu har jag ätit frukost och jag sitter och lyssnar på Selena Gomez!!! Men i dag så ska jag bara vara i skolan och sen så kanske jag ska äta varma mackor!!! Snart ska jag till skolan och då ska vi ha slöjd!!!Det ska bli roligt!!!

Men nu ska jag gå vi ses Kram Ebba

Har inget att göra!!!

Hej nu sitter jag vid datorn och lyssnar på Rihanna!!! Fast jag skriver ju också!!! Men i dag så har jag varit i skolan bara som vanligt!!! Men i skolan så var vi på ett museum och tittade på saker om typ hjärnan!!! Det var facktiskt ganska kul!! Men nästa vecka så ska vi till en brandstation jag hoppas att det blir kul men vi får se!! Annars när jag komm hem så tittade jag på tv och åt mellanmål och sen så hjorde jag läxan som är glosor!!! I kväll så tror jag att vi bara ska ta det lungt!!! Men man vet ju alldrig!!!

Men nu ska jag gå och titta på tv och träna på dansen för vi måste öva tills uppvisningen är!!! Kram Ebba!!

love




Kram Ebba

Godmorgon!!!

Hej i dag så ska jag bara vara i skolan tror jag alldså jag ska inte göra något med någon!!! Bara ta det lungt!!! Men i går så var jag på dansen och vi ska ju ha uppvisning på möllan så vi gick i genom några papper så vi hann inte träna så mycke på dansen!!!

Men nu ska jag gå vi ses kram Ebba

Hejsan!!!

Hej förlåt i fall jag inte bloggade i går kväll men jag hann inte det kanske inte kommer att hinna i kväll heller!!!Jag ska nämligen på dans i dag och i går så red jag!!! Men nu måste jag gå Kram Ebba

Förlåt!!!

Hej förlåt i fall jag inte har bloggat i går kväll men jag hann inte jag var så trött för vi sprang skoljogg i går och det var ganska jobbigt!!! Och så var det jätte kallt så det var inte så kul!!! Men i dag så ska jag gå till skolan som vanligt och så ska jag rida i kväll men vi får hoppas att det slutar regna när vi ska rida!!! Härtarna kan bli lite rädda!!!

Men nu ska jag gå Kram Ebba

love



"Kolla jag kan baka!!!"

Kram Ebba och Maja

Fika!!!



Hej nu har vi fikat och jag är med Maja!!! Nu ska jag och Maja göra något annat kul!!!

Det blir ingen bio!!! BUUU!

Kram Ebba

Hemma igenn!!!

Hej nu har jag presis kommit hem från en grej där man är ute i skogen och vi hade tips promenad!!! Annars så har jag inte hjort så mycke annat!!! Men i kväll kanske vi ska gå på bio men vi får se hur det blir!!! Jag kan skriva mer sen ocm det!!!

Kram Ebba

Ny nageldesigne!!!



Hej i dag så har jag målat mina naglar och i dag så ska jag på kalas på laserdom!!! Sen efter det ska jag vara med Maja tror jag för då ska mamma och pappa på teater!!!

Ses kram Ebba

Godmorgon

Hej i dag så ska jag gå till skolan som vanligt och det är jätte kallt här det är nästan frost!!!! Men i dag i skolan så ska jag ha slöjd jag har sy och jag håller på med en väska!!!
Ja det var allt jag hade och säga men vi ses 

Har bakat!

Hej förlåt i fall jag inte har bloggat på ett tag men jag hade inte tid i går kväll men i går var jag i alla fall på dans och vi lärde oss ganska mycket nytt!!!
Men i dag så har jag varit i skolan och vi var på en utstälning om Jan lööf eller vad han nu heter jag vet inte riktigt!!! det var så där men det var ok!!!
Men nu så har min kladdkaka precis blivit klar och den blev helt ok fasst den kunde ha varit lite lösare jag hade nog inne den lite för länge!!!
Men nu ska jag gå 

love



Hejsan!!!

Hej i dag så har jag bara varit i skolan och i skolan så hade vigympa och då var vi ute och sprang 60m!!!! Det var så där fast vi fick sluta lite tidigare och det var ju bra!!! Men snart ska jag iallafall gå på dans och det ska ju bli jätte kul!!!!

Men nu sitter jag ialla fall och lyssnar på musik på min I pod touch!!!

Ses kram Ebba

Love




Kram Ebba

Kolla vad jag fick av mamma!



Hej här är en bild på vad jag fick av mamma (aporna är sonna man sätter på nyckeln).

Men i dag så har jag bara varit i skolan och vi hade musik och då så var golver sönder så vi var i vårat klssrum!!! Juste vi var och såg en dansuppvisning också det var så där för det var typ bara balett så det blev lite trökt!!! Vi var där med klassen alldså!!!

Snart ska jag åka till ridningen ochkså det ska ju bli kul!!

Men nu ska jag gå ses

Godmorgon!!!

Hej i dag i skolan så ska vi ha musik annars så tror jag inte att vi ska ha något mer!!!! Men jag vet inte riktigt!!!

I kväll ska jag rida också men det är ju inte för en senare!!! Men nu ska jag gå ses Kram Ebba

love


Kram Ebba

Hejsvejs!!!

Hej nu har jag kommit hem från skolan och har gjort  läxan!!! Men i dag så har jag bara varit i skolan och nu ska jag ta det lungt men i morgon så ska jag rida och så!!!

Men i dag på gympan så skulle vi sprina men det blev inte för att det regnade!!! Vi har sjutit upp det jätte många gånger nu!!!

Men nu ska jag gå ses sen

Hejsan!!!

Hej i dag så ska jag gå till skolan bara tror jag och v ska ha gympa!!!

Förlåt i fall jag inte bloggade i går kväll men jag hann inte det!!! Men i går så var jag och Maja hos henne först och där ysslade vi lite och sen gick vi till mig och där pysslade vi med en annan sak!!!

Men snart ska jag gå till skolan så jag måste nog gå Hejdå ha en bra dag!!!

Gårdagens middag!!!



Hej i går så åt vi hemma och det var jättegott!!!

I dag så har jag inte bestämt vad jag ska göra men något blir det väl alltid!!!

Ha en bra dag Kram Ebba

Love!





Nagel designe!



I går så målade jag Märtas (min kompis) naglar!!! Ville bara visa det och så ville hon det!!!!

Kram Ebba

Gårdagens!!!






I går såvar vi på piza hut och det var jätte gott!!! Och så var vi på universeum fast bara i affären så jag kunge inte ta några fina kort!!! Men här är ialla fall dey jag åt!!!

Kram Ebba

Äntligen fredag!!!

Hej nu sitter jag och lyssnar på musik!!! Jag ska gå till skolan snar men inte en!!! I dag i skolad ska vi ha slöjd och så vet jag inte mer var vi ska göra ååå juste vi ska ha glosförhör!!! Slöjd är kul men glosförhör är så där!!! Ja sen ska jag kanske gå på universeum fast vi ska bara gå in i affären för det är rea eller så ska jag vara med Maja!!! Och sen ska vi ha myskväll och äta god mat!!

Nu ska jag gå ha en bra fredag Kram Ebba

Mums!!!



Pappa ljorde ungs pankaka till middag!!! Det var jätte gott!!! Men nu ska jag sätta på tv!!!


Sötis!!!

Kram Ebba


Förlåt!!!

Förlåt i fall jag inte har bloggat på ett tag men jag har haft så mycke som i går så var jag på dans och det var kul fast det är lite svårt för vi lärde oss så mycke nytt!!! Men vi ska uppträda med den dansen och det ska ju bli roligt!!! Men nu är jag bara hemma och jag gör inte så mycke har presis hjort en del av min läxa men annars så är jag bara inne på datorn!!!

Men i mårgon så tror jag att jag ska ha fredagsmys och titta på en 3D film på våran 3D TV!!! Fast man har ju glasögon så klart!! Och så kanske maja ska äta hos oss men det får vi se!!!

Ha en bra kväll ses  

Sötisar!!!



Kolla vad söta dem är!!!     Kram Ebba

Trött!!!

Hej i dag så ska jag gå till skolan som vanligt fast jag är väldigt trött!!! Men vi ska ha gympa och så ska vi bara ha vanliga lektioner tror jag!!! Men sen efter skolan ska ag och maja dansa och det ska ju bli kul!!! 

Men nu ska jag gå!!! Ha en bra dag!! Kram Ebba

I stallet!!!



Hej här är den hästen jag fick som heter foxtrott!!! Han var jätte snäll och vi tränade på att stå i fältsits!!!

Kram Ebba

Hejsvejs!!!



Hejsan nu sitter jag och mumsar i mej lite vindruvor och så tittar jag på tv!!!

Nu ska jag gå men jag ska lägga ut en bild på hästen jag fick i dag på ridningen!! Kram Ebba

Har pysslat!!!



Hej i dag så har jag pysslat lite saker av lera det ska föräställa milonbitar i fall ni inte ser det!!! Jag ska ha dom på naglarna !!!! Men i dag så är det kanelbullens dag!!! Hoppas att jag får en!!!

Ja om en stund ska jag åka till stallet och jag ska försöka komma ihåg kameran som jag skrev förut men vi får se!!!

Godmårgon

Hej i dag så ska jag till skolan och sen till ridningen jag ska försöka komma i håg kameran men vi får se!!! Ja det är väl ungiffär vad jag ska göra i dag!!! I går så var jag och mamma på stan och köpte en lera och så har jag hjort grejer till nglarna med leran!!! Men vi får se hur det blir!!! Ja nu ska jag till skolan och det blir väl som vanligt där tror jag! jo vi ska ha musik!!! Annars så tror jag att det är vanliga lektoner!!!

Nu ska jag gå ha en bra dag kram Ebba!

Fina bilder!!!



Fina bilder på Selena!!!    Kram Ebba

Sötis!!!



Kolla vad söta hundar!!!
Ses kram Ebba

Min dag!!!

Hej i dag så har jag bara varit i skolan och så har vi haft gympa och då så skulle vi springa men då så var våran gympalärare sjuk så vi sprang tio varv runt skolan och sen fick vi gå hem och då var klockan typ bara ett!!!

Deta har alldså varit en kort skoldag för mig i dag för igentligen skulle vi sluta tjugo i två!!! Men nu har jag hjort läxan och så har jag tittat på tv!!! Men nu är jag inne på datorn som ni kanske fattar!!

Men ha en bra fortsatt dag!!!    Kram Ebba

Selly G..

hej idag har gag varit på kalas!!! Då fick jag en försenad prisent och det var en Selena Gomez skiva!!! Jag sitter
och lyssnar på den just nu och den rockar fett!!!

Här är den!!!

Hej!!

Hej i dag så har jag inte hjort så mycke men jag har fixat mina naglar och så har jag varithos Maja och så har jag slappat så så har min söndag sett ut! Hoppas att ni har haft en bra söndag!!! Men nu ska jag gå!!!

Ha det bra kram Ebba

Nagel designe steg för steg!



Jag ville bara visa hur man kan göra naglarna snygga utan att det äe kompliserat!!! Så här nedanför har jag skrivit lite lätt hur man ska göra!!

1: Måla en grundferg som du tycker är fin!!!
2: Måla ringar och streck med en annan ferg!!!
3: Måla med någon annan ferg brevid eller i ringarna och strecken!!!

Sötnos!!!

Visst är den söt!!!


ÅÅÅÅÅÅ den är såååå söt!!!!!

hallo!

hej, hej! Förlåt för att jag inte har bloggar på länge!!!

Jätte fin bild på Selena Gomez!!!




Nya naglar!



Hej jag ville bara visa mina nya naglar som jag gjorde i går!!!

Hoppas att ni får en bra söndag!!! Kram Ebba

Sötis!!!

Kram Ebba

Bertilssons!!!








I dag så har jag, mamma, pappa och Imma varit i Bertilssons! Här är några bilder från det!!! Annars så ska vi ha gäster i dag som ska äta hos oss!!! Annars så har eller ska jag inte göra något mer!!!

Kram Ebba

Hej!!!



Hej i dag är det jätte dimmigt jag tog kort från våran balkong men i dag så tror jag att vi ska Åka till bertillsons med Imma hunden alltså men i så fall så tar jag med mig kameran!!! Annars vet jag inte vad jag ska göra i dag!!!

Kram Ebba!!!

RSS 2.0