strömavbrott!

Hej hej för en stund sedan blev det STRÖMAVBROTT!!!
Det var jätte mysigt!!! vi tände typ alla stearinljus som vi kunde hitta och jag och Lisa övade oss till lucia!!! det var roligt!!!
KRAM MAJA

julmarknad!!

hej hej nu sitter jag och lyssnar på Dynamite som jag typ gjorde 100 gr i går!!!!!! hahaha
men idag ska jag gå på Julmarknad!!!!
men det blir inte riktigt nu för Mära skulle ta julbilder och jag vet inte ifall Ebba skulle med men det får vi ju hoppas!!!!
Nu undrar jag bara ifall ni köpte något igår (lördag)??? För det var ju köpfri lördag (asso man ska inte köpa något!!!!)
jag köpte inte något!!! hahaha
KRAM MAJA!!!!

China mcClain!!!!!

Hallop nu sitter jag och lysnar på Dynamite!!! det är en jättejätte bra låt!!! Ni måste lysna då den nuuuuuu!!!!!
Jag har typ lysnat på den 100 gånger!!!
China mcClain och Selena Gomez är mina idoler.

Här är!!! China mcClain lite konstigt namn men det stavas faktiskt såå!!!


Och här är Selena Gomez!!!

Love





sååå söööt!!!!
KRAM MAJA

Kolla vad jag fick av mamma!



Det är ett blåaktigt nagelack och en ögonskuggepalett fasst det är typ några krämferger eller nåt jag vet inte riktigt!!!

Kram Ebba

love




Kram Ebba

Hejsan!!!

Hej i dag så ska jag gå till skolan och sen ska jag rida i kväll så jag kommer nog inte ha tid att blogga något mer i dag men vi ses!!!

kram Ebba

love




Kram Ebba

Hej!!!

Hej förlåt för att jag inte har bloggat men jag har verkligen inte hafft tid!!! I lördas så var frida och emma fortfarande här tills efter lunge sen så kom maja och sen så kom några kompissar till oss och åt midda hos oss!!!! I söndas så var jag hos maja hela dagen och när jagkom hem så tittade jag på tv!!! Därför hamm jag inte!! Kanske inte kommer kunna blogga vi ska till på spåret och sitta i plubliken!!!!

Kram Ebba

love




Kram Ebba

Hehehehe

I förra inlägget så skrev jag fel jag skrev att jag skulle lägga ut en dagens sötis snark men jag menar snart hoppas att ni fattar det!!!

Kram Ebba

Hejsan!!!

Hej i dag så kommer jag inte att blogga något mer för vi ska få gärster och så ska vi gå på universeum!!!! Sen så ska dom äta midda hos oss och såva över för dom kommer från stockholm!!! Men det är väl ungiffär min dag jag tror att den kommer att bli rolig vi ska ju på universeum och det är ju jätte kul där!!! Sen i kväll så ska vi äta lasange det ska bli jätte gott så det blir nog bra!!! Nu så sitter jag och mamma och väntar på att dom ska komma!!! Fasst jag är ju ine på datan och jag lyssnar på musik!!!

Nu ska jag gå jag ska lägga ut en dagens sötis snark Kram Ebba!!!

Love






SEY SMILE!!!


plurret!!!

Hallop idag ska jag och Ebba åka och bada på vallhalla!!! Igår var vi på pick n paint jag målade en skål!!!
Nu kommer jag inte på något mer att skriva om!!!



Snygg bild på Selena Gomez


Idag!!!

I dag så har jag varit på pic n paint med Maja och jag målade en hjärt skål och Maja målade en annan skål!!!! Jag ska visa dom sen när vi får dom!!!

Sen ska hanna komma och såva över hos mig!!!

Men nu ska jag och Maja göra något ses kram Ebba!!!

love




Kram Ebba

Godmorgon!!!

Hej nu så sitter jag och väntar på att Hanna ska komma!!! Men i morse så har jag inte gjort så mycket förutom att titta på tv och äta frukost!!! Men i kväll så ska jag rida och slappa det ska bli skönt!!! Men jag vet inte vad jag ska göra med Hanna det får vi se när hon kommer!!! Jag ska snart lägga ut rn bild på mina naglar!!!

Kram Ebba

RSS 2.0