Sötis!!!

Söta va!! Kram Ebba!

Hejsan!

Hej i dag så har jag varit i skolan och så har jag varit med Vanessa vi var hemma hos mig!!! Och i skolan så var det bara en vanlig dag vi hjorde inte något spisiellt men vi slutade kl 2!!! Det var väl så där! Juste vi skulle till ett museum så vi åkte dit och sen så såg våran fröken att hon hade kollat fel och att det var i november i stället!! Så vi fick oss en liten promenad!!! Hahaha!

Men nu ska jag gå kanske bloggar mer sen

Kommit hem!

Hej nu har jag kommit hem och ska till dansen men det är inte för en om ett tag!! Men i dag så har jag varit i skolan som vanliga barn och så har jag haft gompa och det var meningen att vi skulle springa men det blev inte så för att det var för kort lektion så vi ska göra det på måndag i stället!!! Men vi ska i alla fall springa i trettio minuter runt skolan och så ska vi springa så måga varv som vi kan!!! Men nu ska jag gå ses

Godmorgon

Hej i dag så ska jag gå till skolan och så ska jag dansa sen det ska bli jätte kul att dansa men skolan vet jag väl inte jag tror att vi ska ha jympa också men jag vet inte riktigt!!! 

Vi ses 

Mina naglar nu!!!!



Hej i dag så ska vi gå på tiater och då så ska vi åka till angered så vi har fått lite såvmorgon för att vi kommer att sluta senare! Men sen så ska jat till ridningen och jag ska försåka komma ihåg att ta medmig kameran men det kommer att vara lite stressigt så vi får se!!!

Ha en bra dag 

Hej!!!

Hej nu är jag bara hemma och jag har gjort läxan!!! Annars i dag så har jag bara varit i skolan som vanligt och vi har haft gympa det var ganska stökigt så det var inte så kul!!!

Djur ungar!!! Söta







Kram Ebba

Hej!!!

Hej jag ska lägga ut en bild men min kamera har ingen laddning jag ska ladda den men jag lägger ut bilden i mårgon!!! Men i dag så har jag varit på någon skogsgraj och så har jag varit på ett kalas!!! Sen har jag inte hjort något mer!!!


Söt moppe!!!

Kram Ebba

Mobil designe!!!

'
Jag och Maja har designat våra mobiler i dag!!! Och så har vi varit på någon lek grej!!! Den svarta är Majas och den röda är min!!!!  Det är det vi har gjort i dag juste vi var på frölunda och shoppade lite också!!!

Ha en bra kväll!!!!      

Nagel designe!!!



Mina naglar!!


Majas naglar!!!

Jag och maja har designat våra naglar!!!

Ha det bra

Godmårgon

Hej förlåt i fall jag inte har bloggat på ett tag men jag har inte haft tid!! Men i dag ska vi ha slöjd och det ska bli kul!!! Men i går så övade jag på dansen för vi har fått en ny dans på dansen så nu övar vi för fullt fast vi har ju typ halva dansen kvar!!!

Hoppas att ni får en bra dag!!!  

Stallet!





Hej i går hann jag inte blogga så jag gör det nu!!! Men i går var jag i stallet och tog kort på den hästen som jag skulle ha men sen fick jag byta häst för det var för blöt!!! Och då så hann jag inte ta kort på den!! Men här på bilden är den hästen som Maja hade!!! Den hästen jag får nästa vecka ska jag ta kort på!!!


Ses

Hejsan

Hej i dag så ska jag till skolan först och sen ska jag till ridningen ska försöka komma ihåg att ta med kamran men vi får se!  Men i går så var jag bara hemma och hjorde matte det var inte jäte kul och så var jag i skolan så klart!!! Och i mårgon ska jag dansa det ska bli jätte kul!!! Jag kanske lägger ut någon bild efter ridningen men vi får se!!!

Hejdå ha det bra

Hej!!!

Hej förlåt för att jag inte ha skrivit i helgen men det är för att jag mammma och mormor var på ullared gekås det var jätte kul!!! Men det dåliga var att jag glömde kamran!!! Men jag köpte nya ridbyxor,lösnaglar,nagelack,kläder en mascara och lite fler saker!!!! Och i går så var jag med maja och vi hjorde inte något spisiellt!!! Men nu ska jag gå till skolan ses

Jippi!!!

Hej i dag är jag glad för vi ska ha slöjd och så ska jag gå toll frisören och det gillar jag för det är så sjörnt och man blir så fin!!! Hahaha! Och så längtar jag tills i mårgon för då ska vi åka till ullared!!! Jag hoppas att Maja är frisk i dag jag ska ringa och fråga snart!!! För jag och Maja måste öva på dansen!!! Det stod att det skulle bli bra väder i mårgon men det vet man ju inte men vi får hoppas!!!

Nu ska jag öva lite på dansen innan jag går till skolan så vi ses!!!    

Godmorgon!

Hej i dag så ska jag bara ha en vanlig dag i skolan vi ska sluta kl två och bara ha tråkiga ämnen förutom bild!!! sen efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra!!! Ja vet jag inte riktigt vad jag ska skriva!

Men nuska jag gå till skolan!

Hej...

Hej i dag så har jag bara varit i skolan som vanigt men vi har haft gympa och vanliga lektioner orkar inte berätta villka ämnen vi har haft!!!! Men nu är Hanna hemma hos mig och vi ska snart gå till dansen!!! Vi sitter och tittar på filmer som vi har gjort med olika roliga effekter!!! Vet ni vad jag ska göra på lördag Jag ska åka till Ullared det ska bli jätte jätte jätte roligt jag ska handla jätte mycke!!!

Men nu ska jag gå vi ses!!  

Hejsvejs!

Hej i går så var jag på ridningen och jag fick Gladiator! Han var jättesnäll fast det blåste så mycke så vi hade sockerbitar vid dörrarna men dom blåste upp en gång när jag gick förbi så då hoppade han till lite och det var på långa tyglar ochså!!!! Men i dag så ska jag dansa och det ska bli kul fast Maja är ju sjuk och det är ju synn!!! Annars så var jag bara i skolan som vanligt! Men i dag så ska jag ha jympa och det blir väll sådär men vi får se!!!

Måste gå nu!!! SES

Sjuk! :(:(:(:(:(:(

Idag är jag sjuk!!! :(:(:(:(:( bläää, jag missar ridningen också det är ju jätte dåligt!!!

Här är iallafall en fin bild på Selena Gomez!!!



Fin va??? komentera gärna!!!!

Godmorgon

Hej i dag så ska jag rida det ska bli jätte kul men det är väldigt kallt och blåsigt i dag så jag får ha mycke kläder på mig!!! Men i går så var jag en liten stund med Tove och Hanna stannade kvar tills efter middan! Sen i skolan så hade vi gympa det var så där! Sen såhar vi bara haft lektion somvanligt!!! Men nu ska jag äta frukost så Hejdå



Naturen i slottis!!

Idag cyklade jag och Ebba till slottskogen! Här är några snygga bilder som jag har tagit!!!











Djur i slottis!!!



I dag så har vi cyklat i slottskogen och vi har kollat lite på djur och så!!! Men tidigare i dag så var jag, pappa och Imma i bertilssons igenn sen så har jag bara varit med Maja!!!


Jag,Maja och pappa var på Bertilssons!!!
















Coola svampar!!!


Sööötis!!!

Kram Ebba

Mums!!!



Kolla vad jg och mamma har hjort!!!

Kram Ebba

Hejsan...

Nu sitter jag och skypar med Julia, Märta, Theo och Filip!!! Imon ska Julia såva över hos mig!




Morsning...

Korning hehe nu ska jag och Ebba till dansen!!! :):) <333 Vi ska börja i en ny grupp!!! <333 

kram

Hejsvejs

Hej nu är jag hemma men Hanna och vi skypar med Märta och Maja men i dag så har vi haft gympa matte och miljö och lite fler saker! Men nu måste jag gå Ses hejdå

Kram Ebba

Tjenamors...

Idag har jag bara varit i skolan!!!! Åååå idag ska Ebba såva över hos mig och Märta är här för att hjälpa oss med en header!!!    baarasaade.bligg.se



kram  

I skolan!

Hej nu är jag i skolan och vi ska snart ha musik men jag hinner inte blogga så länge för jag vet inte om jag får men sen ska vi äta soppa det blir nog inte så gott!

Men nu måste jag gå hejdå kram Ebba

Godmårgon

Hej i dag så ska jag till skolan och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag tror vi ska ha musik om hon inte är borta för fjärdegången i rad! Jag känner mig lite försyld så det kommer nog att bli en lång dag! Men i kväll ska jag såva över hos Maja för pappa ska åka till stockholm och mamma ska jobba sent! Juste jag ska rida också i dag det ska bli kul! Knske kommer bloga i kväll igen men vi får se!

Kram Ebba

hej...

Nu har jag och Ebba inget att göra!! ååååå det är så jobbigt när man inte han ngt att göra!!!

kraaam Maja

Halloj...

Idag har jag bara varit i skolan som vanligt!!! Snart kommer min lillasyster Lisa hem från dagis och Ebba kommer hit när hon är klar med läxan!!! Jag måste också göra läxan men jag vill inte åååååå det är såååååååå TRÅKIGT!!! :(
Här är en bild på Selena Gomez!!!

Kolla vad jag har ätit i dag!!!




Hej i dag så har jag bara varit i skolan och vi har haft gympa det var inte så kul men nu är jag hemma och ventar på Maja och Märta!!!  Ja det är väl det jag har gjort vi har haft matte och engelska också! Det var inte heller så kul!  

Men måste gå ses Kram Ebba

Tjenare


Yippie SELENA GOMEZ DU ROCKAR!!!!! kram Maja

Sötis!!!


Vi passade Smilla i dag!!!


Godmorgon

Hej i dag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men nånting blir det ju!!! Men i går så var jag först med maja i haga och hanlade lite saker!!! Sen så skulle maja på kalas och vi skulle ha gäster!!! Det var ungiffär det jag gjorde tror jag!!  Jag kan blogga i kväll igen kanske lägga ut några bilder men vi får se!

Ha det bra Kram Ebba

Till ögonen!!!

Lite suddig!!! Hehehe

Nagelack,Krämerpr,Perfymer,och lite sånt!!


Mitt smink till läpparna!


Mina örhängen


Mina smycken!


Också fin!!


Hahaha


Fina bilder jag har tagit va!!!


På Melissa i haga!


Fina va!!!


Hahaha!!


Va på Kawaii Shop!!


Ska till skolan!!!

Hej nu ska jag till skolan och det blir en ganska lång skoldag i dag för vi börjar åtta och slutar två. Men annars så vet jag inte vad vi ska göra!!! I går hade vi jympa och det var dötråkigt vi skulle gå i 25 minuter runt skolan och vi fick inte springa. Och så började dansen i går fast vi ska byta grupp till en svårare!!! Jusde jag red i tisdags också. Men nu måste jag gå ska träffa maja!!! Kram Ebba

RSS 2.0